Pro-AM / Sponsorgolf

Exempel på hur man kan bli en del av Värmland Open

Pro-AM – Ta med din kollega eller kompis och tävla om ära och stort prisbord tillsammans med ett proffs och en värmländsk junior i en rolig spelform dagen innan huvudtävling. Prisbordets värde uppskattas till runt 50 000:- med bland annat golfutrustning från TaylorMade.

Företagsnamn/namn på privatpersoner kommer synas på en samlingsskylt under veckan för deltagande och visat stöd. Juniorer och proffs tävlar om separata priser. Goodie-bag, frukt, vatten och lunch ingår.

Pris: 5000:-/par*

ANMÄLAN PÅ MINGOLF

Reklamplats – Stöd tävlingen och se till att synas på samma gång! Med en enkel-/dubbelsidig reklamskylt på max 2×1 meter (LxH) får ni synas på en av dessa platser på banan under eventet:

Bakom utslag på range

Runt 1/10 tee

Runt puttinggreen

Pris: 5000:-/skylt*

Pro-AM + Reklamplats (Paket)

Pris: 8000:-/paket*

Exempel på reklamskyltar ->

Junior-/PRO AM-sponsor – Stå ut i mängden på Pro AM-tävlingen dagen innan huvudtävlingen startar och stöd värmländska juniorer. I denna tävling så bjuds juniorer från samtliga klubbar i Värmland in för att få en chans att på riktigt nära håll få se professionella golfspelare ”In Action”. I detta ingår även en plats för två personer. Öppet både för företag och privatpersoner.

Pris: 25 000:-

Alternativt samarbete – Har du/ni ett alternativt sätt att lyfta eventet? Exempelvis kanske frukt/vatten till eventet? Kanske vill ni som bilföretag ställa ut en bil med reklam på området? Ställ en förfrågan till oss så lovar vi att återkomma med svar och möjlig lösning så snart vi kan.

Har du ingen skylt? Vi har en lokal partner som kan hjälpa till med förmånliga priser, hör av dig/er så löser vi detta! *moms tillkommer med 6% för deltagaravgift i PRO-AM och 25% för reklam/sponsring